Tepsiben sült csirkecomb - együnk finomat

http://negy7.blogspot.com/2013/05/tepsiben-sult-csirkecomb-egyunk-finomat.html

4 db alsócomb
1 hagyma
4 cikk fokhagyma
olaj
grillcsirke-fűszer
1 ek liszt
1,5-2 dl húsleves
Elkészítés:
A csirkecombokat jól lemossuk, és leitatjuk róla a vizet. Jól bedörzsöljük a fűszerrel. A tepsibe olajat öntünk, beletesszük a négybe vágott hagymát és a fokhagymacikkeket.
A combokat a tepsibe helyezzük, és jól megkenjük az olajjal. A tepsibe még öntünk egy kevés vizet, majd alufóliával letakarjuk.
Jó szorosan zárjuk le az alufóliával, hogy a sütéskor keletkezett pára/gőz maradjon a fólia alatt, és jól puhítsa meg a combokat. 180-200 fokra előmelegített sütőbe tesszük. Kb. 30-40 perc után eltávolítjuk a fóliát, majd visszatesszük, és kb. 10 percig hagyjuk, hogy jól piruljanak meg. Lehetőleg fordítsuk át mindkét oldalára.
Miután kivesszük a combokat, a tepsit visszatesszük a gázra, és 1 ek lisztet megpirítunk a megmaradt zsiradékon.
Felöntjük 2 dl húslevessel vagy vízzel, és egy igen finom mártás lesz belőle. Ezzel öntjük le a köretet és a csirkehúst is.
forrás: NoSalty.hu