Egyedényes csokis kevert - együnk finomat

Nagyon egyszerű, nagyon finom, nem kell bele se tojás, se margarin, se tej, úgyhogy bármikor nekiállhat az ember a sütésnek, akkor is, ha épp kifogyott a hűtő. És az sem utolsó szempont, hogy nemigen kell mosogatni, mert az összetevőket a tepsiben kell összekeverni.

Hozzávalók:
1 1/2 csésze cukor,
1/2 csésze natúr kakaópor,
1 tk sütőpor,
1 csésze simaliszt,
1 csésze rétesliszt,
3/4 tk só,
1 csomag vaníliás cukor,
3/4 csésze olaj,
1 csésze víz,
1 tk ecet,
1 dl erős kávé,
1 kk fahéj

Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy kizsírozatlan tepsibe - igen, kizsírozatlanba - szitáljuk bele az összes száraz anyagot. Adjuk hozzá a folyadékokat, keverjük össze, míg egynemű lesz. Süssük 25 percig, vagy tűpróbáig. Puha, lágy sütemény lesz. Nem ragad bele a tepsibe, süteménylapáttal simán ki lehet szedni.
forrás: Házimunka

Related

táplálkozás 763165774625070143

Follow Us

Hot in week

Recent

autó-motor

Comments

érdekesség

Side Ads

bulvár

Text Widget

Connect Us

item
Wordpress