Egyedényes csokis kevert

Nagyon egyszerű, nagyon finom, nem kell bele se tojás, se margarin, se tej, úgyhogy bármikor nekiállhat az ember a sütésnek, akkor is, ha épp kifogyott a hűtő. És az sem utolsó szempont, hogy nemigen kell mosogatni, mert az összetevőket a tepsiben kell összekeverni.

Hozzávalók:

- 1 1/2 csésze cukor,
- 1/2 csésze natúr kakaópor,
- 1 tk sütőpor,
- 1 csésze simaliszt,
- 1 csésze rétesliszt,
- 3/4 tk só,
- 1 csomag vaníliás cukor,
- 3/4 csésze olaj,
- 1 csésze víz,
- 1 tk ecet,
- 1 dl erős kávé,
- 1 kk fahéj 

Elkészítés:
Előmelegítjük a sütőt 180 fokra. Egy kizsírozatlan tepsibe - igen, kizsírozatlanba - szitáljuk bele az összes száraz anyagot. Adjuk hozzá a folyadékokat, keverjük össze, míg egynemű lesz. Süssük 25 percig, vagy tűpróbáig. Puha, lágy sütemény lesz. Nem ragad bele a tepsibe, süteménylapáttal simán ki lehet szedni.

forrás: Házimunka

Related

sütemény 1300391332992069231

Follow Us

Hot in week

Recent

autó-motor

Comments

érdekesség

Side Ads

bulvár

Text Widget

Connect Us

item
Wordpress