Töltött dagadó
https://negy7.blogspot.com/2014/09/toltott-dagado.html
A töltelékhez:
Kevés hagymán
15 dkg gombát megpároltam
sóval, borssal ízesítve
15 dkg mirelitt zöldborsot vajon megpároltam
3 vízben beáztatott zsemlét kinyomkodtam
hozzáadtam 1 egész tojást
egy nagy doboz /190 gr / konzerv májkrémet
petrezselymet
az egészet összedolgoztam
alapok: http://sutesfozesfortelyaireceptjei.network.hu/
kép: nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com
Kevés hagymán
15 dkg gombát megpároltam
sóval, borssal ízesítve
15 dkg mirelitt zöldborsot vajon megpároltam
3 vízben beáztatott zsemlét kinyomkodtam
hozzáadtam 1 egész tojást
egy nagy doboz /190 gr / konzerv májkrémet
petrezselymet
az egészet összedolgoztam
Ha szükséges még lehet utána ízesíteni sóval és borssal. Megtöltöttem a húst , hústűvel összetűztem. Kívülről a húst vegetával és borssal befűszereztem , darabokra vágott hagymát és 3-4 gerezd fokhagymát mellé téve, kevés zsiradékot és vizet hozzáadva a sütőben először fólia alatt , majd anélkül megsütjük.
alapok: http://sutesfozesfortelyaireceptjei.network.hu/
kép: nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com